Webshop bestellingen binnen 3/4 dagen bezorgd

Fotoverslag Go Ahead Eagles – Heracles Almelo (4-1)

Tegen Heracles Almelo wordt er afgetrapt om 12:15 uur. Dat betekent dat we deze zondagochtend vroeg verzamelen om ons voor te bereiden op dit thuisduel. Er wordt gezamenlijk ontbeten met bier en hamburgers, om ons daarna te focussen op de wedstrijd.

De voorbereidingen beginnen echter al drie weken eerder. Er wordt een spandoek gemaakt van 45 meter lengte en dus moet er optijd begonnen worden met naaien en intekenen. Acht avonden zijn we druk met schilderen en deze zondagochtend wordt het resultaat neergelegd voor de B-Side.

Na het bier- en hamburgerontbijt en de nodige voorbeidingen is het tijd voor de oudste derby van Overijssel. Rond 12:10 uur komen de ploegen het veld op en gaat bij ons het takeldoek omhoog: “We’ll Be Coming Down The Road” pronkt er voor de B-Side.

Voor een zondagwedstrijd is de sfeer voor rust redelijk goed, tot het moment dat Heracles vlak voor rust op voorsprong komt. Een flinke tegenvaller voor Kowet en dat dreunt door op de tribunes. Gelukkig komen we sterker uit de rust. Zowel op het veld als daarbuiten gaat het aardig lekker in de tweede helft; De Adelaarshorst laat zich flink horen en de roodgelen scoren er flink op los. Na 90 minuten staat er een dikverdiende 4-1 op het scorebord.

Met deze heerlijke overwinning in de tas gaan we richting het interlandweekend. Daarna staat de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Ook is het dan tijd voor onze jaarlijkse collecte. Alle steun helpt, dus graag tot dan!